Administraţie

2020-03-12, 19:06:57

Primăria Slatina, sprijin pentru cei aflaţi în izolare la domiciliu

Primăria Slatina este alături de cei care sunt nevoiţi să rămână izolaţi la domiciliu, după ce ua revenit din zone roşii.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Primăria Slatina, toţi cei care vor cere ajutorul vor primi alimente şi toate cele necesare unui trai decent în cele 14 zile de izolare. 

„Acţiunile de intervenţie ale Primăriei Slatina se referă la sprijinirea persoanelor aflate în izolare la domiciliu pe raza municipiului în vederea distribuirii alimentelor și a altor necesități de trai pe perioada izolării, în urma solicitărilor efectuate de aceștia, prin intermediul Comitetului Local pentru Situații de Urgență. Persoanele aflate în izolare pot apela numărul 0349.417.359 (Direcția Asistență Socială) pentru solicitarea sprijinului”, se arată în comunicatul de presă. 

De asemenea, prin intermeniul Direcţiei Asistenţă Socială, primăria va transmite către DSP Olt listele cu membrii familiei în vederea emiterii avizelor epidemiologice și adeverințelor medicale pentru eliberarea certificatelor de concedii medicale, scutiri medicale, etc. pentru perioada izolării la domiciliu.

Comentarii

Redacţia

2020-03-12 19:06:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...