Eveniment

2021-04-05, 12:59:01

Primăria Slatina, un nou apel de angajare de personal medical pentru centrele de vaccinare anti-COVID

O nouă selecţie de personal medical pentru centrele de vaccinare anti-COVID din Slatina este organizată de municipalitate.

Potrivit unui anunţ, interviul pentru selecția personalului care își va desfășura activitatea în centrele de vaccinare împotriva COVID -19, respectiv medici care își exercită profesia în condițiile legii, este programat joi, 8 aprilie, de la ora 15.00.

În vederea participării la interviu persoanele interesate  vor depune la sediul Primăriei municipiului Slatina următoarele documente:
  - cerere pentru intrarea în relație contractuală cu Primăria municipiului Slatina pentru realizarea activității de vaccinare împotriva COVID -19
 - copia actului de identitate in termen de valabilitate, precum și copii de pe certificate de căsătorie și de naștere, acolo unde este cazul
 - copie de pe diploma de licență
 - copie de pe certificatul de medic
 - copie de pe certificatul de membru al organizatiei profesionale
 - copia avizului anual pentru exercitarea profesiei de medic, cu viza pe anul în curs
 - copia asigurării de malpraxis  valabilă

Copiile de pe actele depuse la dosar se prezintă în copii legalizate sau însoţite de documentele originale, care se certifică pentru conformitatea cu original.
        
Înscrierea la interviu se va face la sediul instituției până miercuri, 7 aprilie 2021, ora 16.30.
        
Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul instituţiei, Compartimentul Resurse Umane, Funcții Publice, Pregătire Profesională şi la telefoanele (0249) 439233, (0249) 439377.

Comentarii

Redacţia

2021-04-05 12:59:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...