Învăţământ

2020-06-30, 13:15:43

Primăria Slatina va premia elevii de 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat. Emil Moţ: „Educația este cărămida de bază a unei societăți de succes”

Elevii care au obţinut nota maximă la examenele de final de clasa a VIII-a şi a XII-a vor fi premiaţi şi în acest an de către Ptrimăria Slatina.

Astfel, 15 elevi slătineni, şase de la Şcoala „Eugen Ionescu”, cinci de la Colegiul Naţional „Ion Minulescu”, doi de la Şcoala „George Poboran” şi câte unul de la Liceul cu Program Sportiv şi Şcoala „Ştefan Protopopescu”, au obţinut media zece la Evaluarea Naţională.

Înainte de contestaţii, la examenul de Bacalaureat, cinci elevi din Slatina, trei de la Minulescu şi doi de la Radu Greceanu, au media maximă, zece.

Printr-o postare pe un site de socializare, primarul municipiului îi felicită pe toţi elevii slătineni care au promovat examenele. 

„Dragi elevi slătineni, vă felicit din suflet pe aceia dintre voi care ați promovat în acest an atipic examenele de la Evaluarea Naționala și Bacalaureat! De asemenea, deoarece consider că educația este cărămida de bază a unei societăți de succes, Primăria Municipiului Slatina și Consiliul Local păstrează și în acest an tradiția de a-i premia cu 1.000 de lei pe elevii excepționali care au încheiat aceste examene cu media 10. Vă doresc mult succes, tuturor, în noile etape pe care urmează să le parcurgeți!”,
le-a transmis Emil Moţ.
 

Comentarii

Redacţia

2020-06-30 13:15:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...