Administraţie

2019-03-14, 15:34:04

Primăria Slatina vrea să construiască un drum de legătură între cele două zone industriale ale oraşului

Municipalitatea vrea să preia de la Romsilva două terenuri ale Hergheliei de lângă oraş pe care să consutriască un drum de legătură între cele două zone industriale ale Slatinei.

Este vorba despre un teren în suprafaţă de 289,314 metri pătraţi şi un altul de 1.604,563 metri pătraţi.

Potrivit unei hotărâri aprobate miercuri în Consiliul Local Slatina, adiacent drumului municipalitatea va amenaja parcări şi spaţii servicii, un pasaj suprateran peste calea ferată, sensuri giratorii, alături de indicatoare rutiere. Sursa de finanţare ar urma să fie bugetul local al municipiului.

„După preluare, imobilele terenuri (...) vor fi utilizate în vederea promovării obiectivului de investiţii «Construire drum de legătură între zonele industriale în municipiul Slatina», cu investiţii în zonele adiacente: parcări şi spaţii servicii, pasaj suprateran peste calea ferată, sensuri giratorii, lucrări de semnalizare şi siguranţa circulaţiei, precum şi a altor investiţii de interes local care să dezvolte şi să eficientizeze zona tranzitată de drumul de legătură, fondurile necesare urmând să fie asigurate din bugetul local al municipiului Slatina”, se arată în documentul citat.

Hotărârea mai prevede că predarea-preluarea terenurilor se face pe bază de protocol, în termenul prevăzut în hotârea Guvernului de transmitere. Hotărea de Guvern urmează să fie emisă la propunerea Ministerului Mediului, în subordinea căruia se află Romsilva.


Comentarii

Redacţia

2019-03-14 15:34:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...