Eveniment

2020-09-17, 08:42:57

Primarul din Deveselu, internat în spital cu COVID-19, a încetat din viaţă

Primarul comunei Deveselu, Ion Aliman, a încetat din viaţă, joi dimineaţa, pe patul Spitalului Colentina, unde se afla internat în urma unor complicaţii după infectarea cu virusului Sars-Cov2. El avea 57 de ani.

Aliman fusese confirmat cu noul coronavirus, la începutul lunii septembrie, când a fost internat la Spitalul Municipal Caracal. Ulterior, la cererea familiei, el a fost transferat la Spitalul Colentina din Capitală.

Potrivit DSP Olt, pacientul avea alte boli asociate: diabet zaharat tip II dezechilibrat, imunosupresie, hipertensiune arterială, hepatită tip B, steatoza hepatică, transplant renal în 2010.

Ion Aliman era primar al comunei Deveselu din anul 2012, iar la alegerile din 27 septembrie candida pentru al treilea mandat.

Comentarii

Redacţia

2020-09-17 08:42:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...