Naţional

2019-04-30, 15:48:02

Primele analize indică droguri în sângele lui Răzvan Ciobanu. Designerul de modă a murit într-un accident rutier

Testul rapid indică prezenţa de droguri în sângele lui Răzvan Ciobanu, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. Testul final va evidenţia dacă acest lucru se confirmă sau nu.

Surse judiciare au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că în urma testului rapid s-a stabilit că Răzvan Ciobanu ar fi consumat droguri înainte de accidentul în care şi-a pierdut viaţa.

Acest lucru va fi clarificat la testul final, primul rezultat nefiind probă în cadrul dosarului penal deschis.

Aceleaşi surse au mai spus că decesul creatorului de modă a venit ca urmare a leziunilor suferite şi nu ca urmare a consumului de droguri.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, în urma unui accident rutier produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, pe DJ 226, în judeţul Constanţa. Acesta era singur în maşină şi, din cauza vitezei, a ieşit de pe carosabil, lovind mai mulţi copaci.

Sursa: gandul.info

Comentarii

Redacţia

2019-04-30 15:48:02

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...