Administraţie

2021-01-20, 17:31:51

Primele autobuze electrice ajung în Slatina. Ministerul Dezvoltării a stabilit furnizorul

Transportul public de călători din municipiul Slatina se va desfășura în condiții moderne, ca urmare a finalizării, de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), a procedurii de atribuire a achiziției publice pentru opt de autobuze electrice, operabile în condiții de deal.


Este vorba despre un proiect în valoare de 21.200.000 lei, fără TVA, ce vizează achiziţia pentru Slatina a opt autobuze electrice, trei stații de încărcare rapidă și opt stații de încărcare lentă.

Potrivit MDLPA, ofertantul declarat câștigător este ANADOLU AUTOMOBIL ROM SRL.

În paralel, municipalitatea are în derulare proiectul «Înnoirea parcului de vehicule prin achiziţia de autobuze ecologice», finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, cu o valoare totală de 25.193.472 lei.

Investiţia constă în achiziţionarea a zece autobuze ecologice – vor fi total electrice, dar şi a zece staţii de încărcare electrică lentă, în autobaza din strada Drăgăneşti unde s-a mutat Loctrans. Primăria a stabilit şi liniile de transport local pe care vor circula aceste autobuze: unul pe linia 1C, unul pe linia 2, două autobuze pe linia 3, trei autobuze pe linia 4, un autobuz pe linia 5B şi, în depou, două autobuze de rezervă în caz de necesitate

Comentarii

Redacţia

2021-01-20 17:31:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...