Sănătate

2018-03-14, 15:50:42

Primele lifturi noi vin în luna mai. Şase ascensoare schimbate, la SJU Slatina, în această vară

În luna februarie, Spitalul Slatina a semnat contractul de achiziţie a celor şase lifturi noi cu firma KONE Ascensorul SA. Primele două vor fi montate în Blocul Materno-Infantil şi în Blocul Medical, începând cu 15 mai.

Două milioane de lei investeşte Consiliul Judeţean Olt pentru ca problema lifturilor să dispară. Neînlocuite de zeci de ani, ascensoarele erau folosite cu dificultate, de foarte multe ori fiind întreruptă funcţionarea acestora pentru reparaţii.

Potrivit managerului SJU Slatina, Cătălin Rotea, firmea câştigătoare şi-a luat angajamentul ca în luna mai să înceapă montarea primelor două lifturi.

„Se va luca în acelaşi timp la două ascensoare. Demonatrea va avea loc în cea de-a doua săptămână a lunii mai, iar începând cu 15 mai se vor monta liftul din Blocul Medical şi primul din Blocul Materno-Infantil. Autorizarea şi recepţia acestora se va face undeva în cea de-a treia săptămână a lunii iunie. Acest prim lift din Blocul Materno va fi cel cu generator propriu, ce va putea fi utilizat în cazul unui incendiu, condiţie impusă de ISU Olt. Celelalte patru ascensoare din Materno vor fi montate până la sfârşitul lunii august”,
a declarat managerul Spitalului Slatina, Cătălin Rotea.

Lifturile din Corpul Central vor fi schimbate odată cu implementarea proiectului de reabilitare şi modernizare a întregii clădiri, ce va fi realizat prin CNI şi are o valoare de 17 milioane de lei.

Comentarii

Redacţia

2018-03-14 15:50:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...