Agricultură

2019-05-20, 12:36:46

Primii legumicultori olteni vor încasa subvenţia la tomate, săptămâna viitoare

Primii 174 de fermieri olteni vor încasa subvenţia de 3.000 de euro la tomate. Banii vor intra în conturile legumicultorilor, săptămâna viitoare. Aceştia sunt fermierii olteni care au făcut deja dovada comercializării celor 2.000 de kilograme.

Directorul Direcţiei Agricole Judeţene Olt, Dragoş Drăghicescu, a precizat că vor fi ceruţi bani la Ministerul Agriculturii şi pentru ceilalţi fermieri olteni înscrişi în Program, în funcţie de momentul în care aceştia aduc documentele care atestă comercializarea roşiilor.

„Am solicitat primii bani la Ministerul Agriculturii. 174 de fermieri olteni vor primi subvenţia de 3.000 de euro. Cel mai probabil, vor avea banii în cont săptămâna viitoare. O să mai solicităm bani pentru încă o serie de fermieri săptămâna aceasta, în funcţie de câţi vor veni cu documentele justificative privind comercializarea”, a spus Drăghicescu.

5.250 de legumicultori olteni s-au înscris, în acest an, în Programul Tomata. Numărul mare a propulsat judeţul Olt pe primul loc la nivel naţional.Comentarii

Redacţia

2019-05-20 12:36:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...