Eveniment

2020-07-04, 09:16:13

Primul caz de coronavirus, înregistrat la Prysmian Slatina

Un operator de la fabrica Prysmian din Slatina a fost confirmat cu noul coronavirus, confirmă reprezentanţii societăţii.

Potrivit sursei citate, este vorba despre un operator care nu s-a simțit bine în zilele libere și a avut simptome specifice Covid-19.


Vineri după-amiază, compania a fost informată despre rezultatul testului și, conform planului de risc și siguranță, toate măsurile au fost puse în aplicare. Producția a fost oprită și procedura de dezinfectare va fi efectuată în hala de productie, vestiar, cantină și birouri.

Compania a izolat angajatii care au fost în contact cu operatorul în ultimele zile, iar producția se va relua treptat începând de duminică.

„Managementul este în legătură permanentă cu angajatii și cu autoritatea responsabilă pentru a monitoriza cazul”, declară reprezentanții Prysmian.

Comentarii

Redacţia

2020-07-04 09:16:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...