Eveniment

2020-03-31, 15:52:16

Primul oltean care va trebui să plătească perioada de carantină, după ce nu a respectat izolarea. Alte 190 de persoane, amendate pentru că au ieşit din casă nejustificat

Oamenii legii au făcut din nou verificări în rândul celor aflaţi în izolare la domiciliu. O persoană care nu a fost găsită la adresa de domiciliu a fost dusă în carantină sub pază.

Odată cu intrarea în vigoare a Ordonanţei Militare nr. 4, duminică seara, toţi cei care nu respectă izolarea la domiciliu şi sunt duşi în carantină trebui să suporte costurile carantinării.

Aşa se va întâmpla şi cu olteanul care ieri nu a fost găsit acasă.

„Au fost verificate peste 1.800 de persoane, privind modul în care acestea respectă măsura izolării la domiciliu. Astfel, a fost depistată, în proximitatea locuinței, o persoană care nu a respectat măsura izolării la domiciliu, fiind plasată în carantină instituționalizată, sub pază. Aceasta a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 5.000 lei, suportând și toate chetuielile generate de carantinare”, se arată într-un comunicat de presă remis de Prefectura Olt.

Echipele mixte de poliţişti şi jandarmi au continuat verificările şi pe străzile judeţului pentru a-i depista pe cei care se plimbă nejustificat.

„În urma acțiunilor efectuate, pe raza județului Olt atât în mediul urban, cât și în mediul rural, oamenii legii au aplicat 191 de sancțiuni contravenționale persoanelor care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, valoarea totală a amenzilor fiind de 338.590 lei”, mai precizează Prefectura Olt.


Comentarii

Redacţia

2020-03-31 15:52:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...