Administraţie

2018-11-21, 15:34:18

Procedură demarată pentru un nou stadion, la Slatina. CNI a comandat studiul de fezabilitate

Compania Naţională de Investiţii (CNI) a demarat procedurile pentru realizarea studiului de prefezabilitate şi a celui de fezabilitate pentru construcţia unui nou stadion, la Slatina.

Administratorul public al Slatinei, Cristian Cismaru, a declarat că proiectul a fost inclus pe lista de sinteză a CNI, urmând întreaga procedură birocratică. În primă fază, actualul Stadion „1 Mai” trebuie demolat.

„Ne bucură faptul că proiectul nostru a fost introdus pe lista de sinteză. Practic, din expertiza pe care am efectuat-o la Stadionul «1 Mai», acesta nu mai prezintă condiţii de siguranţă şi ar trebui demolat. Am înaintat documentaţia către CNI, am fost prinşi pe lista de sinteză, şi din ultimele discuţii pe care le-am avut cu doamna director a CNI, doamna Manuela Pătrăşcoiu, rezultă faptul că s-a demarat deja procedura pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate şi fezabilitate pentru construcţia unui nou stadion. Sperăm ca lucrurile să meargă bine, să intrăm în comisiile de lucru economice, să promovăm hotărârea de guvern, pentru că bazele sportive nu pot fi demolate decât prin hotărâre de guvern, şi să primim finanţare, într-un final”, a afirmat Cismaru.

Noua arenă va avea peste 10.000 de locuri, valoarea investiţiei ridicându-se la 90 de milioane de lei.

Comentarii

Redacţia

2018-11-21 15:34:18

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...