Eveniment

2017-07-17, 17:06:59

Procuror nou la DIICOT Olt: Ionuţ Călina, de la Parchetul Craiova

Ionuţ Călina este noul procuror al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Olt, fiind delegat pe o perioadă de şase luni de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.

Călina vine la DIICOT Olt în locul procurorului Claudiu Negrilă, care a revenit la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Procurorul Alexandru Dragomir, şeful DIICOT Olt, a declarat, pentru Gazeta Nouă, că Ionuţ Călina şi-a preluat funcţia încă de astăzi, 17 iulie, fiind delegat prin ordinul procurorului general al României, Augustin Lazăr, la propunerea procurorului-şef al DIICOT, Daniel Horodniceanu.

„Călina Ionuţ este noul nostru coleg. El a fost delegat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, prin ordinul procurorului general al României, să funcţioneze la DIICOT Olt pentru următoarele şase luni”,
a afirmat Dragomir.

Comentarii

Redacţia

2017-07-17 17:06:59

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro