Social

2020-03-19, 15:10:43

Programul transportului public în comun din municipiul Slatina este modificat, pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu COVID-19

Loctrans anunţă modificări în programul transportului în comun, în perioada 20 martie-16 aprilie, pentru prevenirea riscului îmbolnăvirilor cu COVID-19. De asemenea, societate de transport în comun anunţă faptul că autobuzele sunt dezinfectate în permanenţă, însă, totodată, le cere călătorilor să respecte măsurile de igienă şi distanţare socială.

Ca urmare a  evoluției  situației naționale cu privire la instalarea stării de urgență, în scopul protejării cetățenilor municipiului Slatina și a reducerii riscului de transmitere a virusului COVID-19,  S.C. LOCTRANS S.A. anunță modificarea programului de transport public în perioada 20 martie - 16 aprilie 2020, după cum urmează :

- Menținerea și suplimentarea curselor ce deservesc platforma industrială Slatina     ( Prysmian, TMK, Pirelli, Bekaert, ALRO etc.), liniile 1A, 1B, 1C, 5B și 4 – aferente schimburilor 1, 2 și 3 ale angajaților; Această măsură de suplimentare are ca scop facilitarea distanței recomandate dintre pasageri.

- Menținerea parțiala a curselor liniei 1(DSV) – 4 curse,  orele 07:15 ; 08:05; 15:55 ; 17:00;

- Menținerea parțiala a liniei 3 - 2 curse , orele 06:40, 16:00 ( curse ce deservesc agenții economici din zona)

- Suspendarea temporară a curselor de pe liniile: 1, 2, 3, 4 și 5, cu excepția celor menționate în prealabil;

Societate de transport în comun îi asigură pe călători că autobuzele vor fi dezinfectate, iar totodată îi îndeamnă să respecte regulile de igienă transmise de autorităţi.

"Această modificare a programului de transport pe o perioadă determinată are la bază doar considerente sociale, respectiv protejarea călătorilor în vederea combaterii răspândirii virusului COVID-19. Totodată, S.C. LOCTRANS S.A. va face eforturi nemijlocite pentru a asigura securitatea  autovehiculelor din parcul auto prin dezinfectarea acestora si securizarea personalului propriu. Solicităm pasagerilor respectarea atât a setului de reguli de igienă și comportament emis de Ministerul Sănătăţii în vederea restrângerii răspândirii infecției cu Covid-19 și a efectelor acesteia pe raza municipiului Slatina, cât și respectarea deciziilor luate de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență și a organele competente”, se arată într-un comunicat de presă. 

În această perioadă S.C. LOCTRANS S.A. va emite și elibera doar abonamente pentru salariații operatorilor economici din platforma industriala Slatina la punctul de lucru din Bulevardul A.I. Cuza numărul 22, bloc FA21, parter. Dispeceratul va funcționa 24/24 h la sediul societății din strada Crișan nr. 33.


Comentarii

Redacţia

2020-03-19 15:10:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...