Sport

2020-06-19, 11:50:35

Progresul Spartac-CSM Slatina, primul meci din cadrul barajului de promovare în Liga a II-a. Returul se va juca pe Stadionul „1 Mai”

Astăzi, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor de la barajul de promovare în Liga a II-a. CSM Slatina va susţine manşa tur, în deplasare, pe terenul formaţiei Progresul Spartac, turul urmând să se dispute la o săptămână pe Stadionul „1 Mai”. Datele de disputare a jocurilor vor fi anunţate săptămâna viitoare.

În urma tragerii la sorţi a ordinii meciurilor de la barajul de promovare în Liga a II-a, CSM Slatina va debuta în duelul decisiv pentru accederea în eşalonul secund, în deplasare, pe terenul celor de la Progresul Spartac. Manşa retur se va juca, la o săptămână, pe Stadionul „1 Mai”. 

Celelalte două meciuri de la baraj sunt Mostiştea Ulmu- Unirea Slobozia şi CS Minaur Baia Mare- ACS Fotbal Comuna Recea.

Datele de disputarea ale barajului de promovare nu au fost stabilite, acestea urmând a fi anunţate în scurt timp de Federaţia Română de Fotbal. Cel mai probabil, meciurile vor fi programate la începutul lunii august. Comentarii

Redacţia

2020-06-19 11:50:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...