Comunitate

2019-09-09, 12:52:49

Proiect pentru adolescenţii aflaţi la debutul consumului de droguri

Cei de la Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Olt vor organiza mai multe campanii de prevenire, dorind astfel să-i convingă pe elevii din judeţ să nu încerce niciodată să consume droguri. Aceştia vor implementa şi un proiect pentru adolescenţii aflaţi la debutul consumului de droguri.

CPECA Olt a pregătit pentru noul an şcolar proiecte de prevenire a consumului de tutun, alcool şi droguri. Prin mesajele transmise, specialiştii olteni vor să-i convingă pe elevi să refuze consumul acestor substanţe şi să nu fie tentaţi să le încerce.

Proiectele se adresează elevilor pe cicluri de şcolarizare, preşcolar, primar, gimnazial şi liceal.
 
În anul școlar 2019-2020, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Olt, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt, vor implementa următoarele proiecte naționale: „Cum să creștem sănătoşi”- proiect adresat preșcolarilor cu vârsta de 5-7 ani, „ABC-ul emoţiilor”, adresat elevilor de clasa I și a II-a, „Mesajul meu Antidrog”, ediția a XVII-a, adresat elevilor de gimnaziu și liceu, „Necenzurat”, adresat elevilor de gimnaziu, și proiectul „Fred Goes Net”, pentru persoanelor consumatoare de droguri aflate la debutul consumului, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 24 de ani.

Comentarii

Redacţia

2019-09-09 12:52:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...