Sănătate

2020-03-26, 13:57:20

Proiectul pasarelei care leagă două clădiri ale Spitalului Slatina, modificat. Ce se schimbă

Proiectul privind construirea unei pasarele de legătură între pavilionul central al Spitalului Slatina şi corpul Medicală a fost modificat de Consiliul Judeţean Olt.

Aleşii judeţeni au aprobat, joi noua documentaţie tehnico-economică. Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a explicat că potrivit noului proiect pasarela va fi transparentă.

„Am modificat proiectul pentru că iniţial prevedea ca pasarela să fie învelită toată în panouri sendviş cu două geamuri luminatoare, din tocărie de termopan. Noi vrem să fie transparentă, modernă. Diferenţa de costuri nu este foarte mare, având în vedere că vorbim totuşi de un proiect ce ar trebui să ţină cam 30 de ani”, a afirmat Oprescu.

Valoarea totală a investiţiei se ridică la 1.152.650,81 lei, TVA inclusă.

„S-a ţinut licitaţia o dată, dar nu s-a prezentat nimeni. Am cerut apoi să refacem proiectul”, a mai spus preşedintele CJ Olt.

Pasarela propusă leagă cele două corpuri de clădire, respectiv corpul C1 -Pavilionul central și corpul C 3 - Pavilionul Medicală la cota +3,25 m, cota etajului 1 a fiecărei clădiri, respectiv cota +4,00 m față de cota terenului amenajat.

Calea de rulare este prevăzută cu două zone în care are o înclinație de maxim 7%, astfel încât procesul tehnologic să se poată desfășura fără probleme.




Comentarii

Redacţia

2020-03-26 13:57:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...