Politică

2019-11-11, 01:34:00

PSD câştigă alegerile prezidenţiale în judeţul Olt. Viorica Dăncilă, peste 43% din voturi

PSD Olt reuşeşte din nou să câştige alegerile în judeţ, Viorica Dăncilă obţinând 42,87% din voturi.

Potrivit numărătorii paralele a partidelor, candidatul susţinut de PNL, Klaus Iohannis, a luat doar 29,13%, iar pe locul al treilea s-a clasat Mircea Diaconu, candidatul susţinut de ALDE şi Pro România, cu 8,19%.

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat, duminică noapte, că oltenii au arătat din nou că au încredere în social-democraţi.

„Din 380 de secţii câte are judeţul Olt, am centralizat aproape 300 de secţii. PSD are peste 40%, 41-42%, PNL este sub 30%, iar celelalte partide sunt sub 10%, potrivit numărătorii paralele. Iată că încă o dată, aşa cum am spus după exit-poll, oltenii au votat masiv pentru PSD. Le mulţumim pentru acest lucru şi le mulţumim şi primarilor noştri care s-au implicat în această campanie, mulţumim tuturor militanţilor care au depus un efort suplimentar de a merge din uşă în uşă să promoveze candidatul Partidului Social Democrat. Cred că şi de data aceasta rezultatele arată că oltenii au încredere în noi. De fiecare dată când am mers în faţa lor, am promis nişte lucruri, iar dându-ne din nou un vot de încredere înseamnă că ne-am ţinut de cuvânt. Le mulţumim şi le promitem că nu-i vom dezamăgi”, a afirmat Marius Oprescu.

La nivel naţional, potrivit datelor oficiale furnizate de IRES, Klaus Iohannis (PNL) și Viorica Dăncilă (PSD) se vor "duela" în voturi. Pe locul 3 în sondaj s-a clasat Dan Barna (Uniunea Salvaţi România - PLUS).

Comentarii

Redacţia

2019-11-11 01:34:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...