Politică

2019-06-29, 12:48:49

PSD îşi alege conducerea într-un Congres. Stănescu: „Graba asta de a ajunge în cât mai multe funcţii, imediat după un dezastru, nu prea ne face bine”

Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, a afirmat că mulţi dintre candidaţii de la Congres s-au grăbit să acceadă pe funcţii, imediat după un eşec al partidului.

Stănescu a declarat că graba nu face bine, mai ales după „un dezastru”.

„Am spus foarte multor colegi să se grăbească încet. Graba asta de a ajunge în cât mai multe funcţii, imediat după un dezastru, nu prea ne face bine. O să explic odată mai pe larg motivele pentru care n-am fost de acord cu un Congres acum. Dar democraţia înseamnă vot”, a declarat Stănescu, înaintea începerii Congresului PSD de sâmbătă.

Întrebat cine va câştiga alegerile din cadrul Congresului, liderul din Olt a afirmat:

„N-aş vrea să fac pronosticuri. Pot să vă asigur că în momentul în care va fi o conducere aleasă, eu ca membru simplu de partid, ca vicepreşedinte, va avea tot respectul meu. Am fost pasiv. Se termină congresul, va fi o conducere aleasă care va avea tot respectul meu”.


Comentarii

Redacţia

2019-06-29 12:48:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...