Politică

2018-11-05, 12:46:43

PSD Olt: Corina Creţu la Guvern nu este o soluţie bună

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat că varianta vehiculată, în ultima vreme, cu Corina Creţu, în fruntea unui guvern nu este o soluţie bună.

Oprescu a declarat că Guvernul este conduse de Viorica Dăncilă, care „este un premier foarte bun”.

„Nu cred că este o soluţie bună ca doamna Corina Creţu să ajungă premier. Avem un premier în funcţie şi cred că este absolut irelevant, în momentul de faţă, să vorbim despre o altă propunere de premier. Viorica Dăncilă este premier şi este un premier foarte bun”, a afirmat Oprescu.

Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, şi-a înteţit, în ultima vreme, atacurile la guvernul condus de Viorica Dăncilă, criticând lipsa de absorbţie a fondurilor europene, multe surse susţinând că în urma acestor luări de poziţie este dorinţa fostului consilier prezidenţial să devină premier.


Comentarii

Redacţia

2018-11-05 12:46:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...