Politică

2020-02-27, 13:56:00

PSD Olt susţine la conducerea partidului echipa Ciolacu-Stănescu

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat că va propune Biroului Permanent Judeţean al partidului susţinerea la conducerea formaţiunii a echipei conduse de actualul „interimar”, Marcel Ciolacu.

Din echipa lui Ciolacu face parte şi senatorul Paul Stănescu, fost preşedinte al filialei Olt, care candidează pentru funcţia de secretar general.

„Mâine dimineaţă, la ora 11.00, organizaţia PSD Olt va avea un Birou Permanent Judeţean, în care vom aproba una dintre moţiunile care vor fi depuse. Până în momentul de faţă, Marcel Ciolacu şi echipa dânsului, din care face parte şi domnul Paul Stănescu, şi-au anunţat intenţia de a candida cu o moţiune. Eu voi propune Biroului Permanent Judeţean susţinerea acestei moţiuni”, a declarat Oprescu.

Congresul PSD este programat să se desfăşoare sâmbătă, 29 februarie, la Palatul Parlamentului.


Comentarii

Redacţia

2020-02-27 13:56:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...