Politică

2019-09-23, 11:11:26

PSD: România, cea mai mare creștere a costrucțiilor din UE!

Măsurile guvernului PSD de stimulare a sectorului construcțiilor își arată roadele. Potrivit unui comunicat remis de social-democraţi, România a avut cea mai mare creștere a construcțiilor din întreaga Uniune Europeană.

Potrivit sursei citate, performanța sectorului construcțiilor este atestată de Eurostat, care arată că România a avut, în iulie, o creștere de 23 de ori mai mare decât media UE.

În România construcțiile au crescut cu 39,5%!! - iulie 2019 vs. iulie 2018. În Uniunea Europeană media de creștere a fost de 1,7%!

„Aceste rezultate remarcabile au fost posibile ca urmare a prevederilor specifice promovate prin OUG 114, respectiv stabilirea unui salariu lunar minim net în construcții de 500 de euro, simultan cu facilități pentru companii în privința taxelor și contribuțiilor. Toți cei care, probabil fără să aibă habar de conținutul documentului și beneficiile aduse economiei, contestă OUG 114 și vor s-o abroge ori s-o amputeze, nu fac nimic altceva decât să ia oxigenul unor sectoare care au performant extrem de bine - mai ales construcțiile, care își consolidează rolul de motor de creștere economică - și să readucă incertitudinea, austeritatea. De altfel e lucru bine știut că PNL, prin vocile diverșilor lideri vor să elimine salariul minim, să impoziteze IT-iștii, să taie subvențiile și ajutoarele sociale, să blocheze majorarea pensiilor”, se arată în comunicatul citat.

Comentarii

Redacţia

2019-09-23 11:11:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...