Sport

2017-06-19, 15:03:17

Pugilişti slătineni, pe podium la un turneu internaţional din Bulgaria

Clubul ACS Box Vasile Gălbenuşe a avut doi reprezentanţi la turneul internaţional ce s-a desfăşurat în week-end, la Ruse, în Bulgaria. Pugiliştii slătineni au avut o evoluţie apreciată, reuşind să urce pe podium.

Pugilistul slătinean Adelin Miulescu a boxat la juniori, categoria 63 de kilograme, acolo unde a reuşit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Un alt rezultat notabil a fost înregistrat de pugilistul Tudor Nicola Marinescu, legitimat la clubul slătinean, la cadeţi, categoria 76 de kilograme. Acesta s-a clasat pe locul al doilea, bifând astfel o primă performanţă importantă.

„Sunt foarte mulţumit de performanţe. Miulescu a reuşit meciuri foarte frumoase în faţa unor bulgari. Pe 25 iunie, el va participa la Horezu, la Cupa României rezervată juniorilor”, a precizat antrenorul Vasile Gălbenuşe.

Comentarii

Redacţia

2017-06-19 15:03:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro