Comunitate

2017-08-11, 13:28:11

Punct de hidratare şi acordare prim ajutor, în sediul Crucii Roşii Olt

Oltenii ce tranzitează, zilele acestea caniculare, strada Ionaşcu din Slatina se pot opri o clipă pentru a se odihni şi hidrata. Punctul de primul ajutor este organizat chiar în sediul Crucii Roşii Olt, pe strada Ionaşcu, la numărul 42.

Sediul Crucii Roşii Olt funcţionează, în aceste zile toride, ca punct de prim ajutor. Astfel, orice persoană ce se află în trecere pe strada Ionaşcu sau prin împrejurimi, se poate opri la sediul Crucii Roşii Olt, la numărul 42, pentru a se răcori şi hidrata.
Pentru a putea veni în sprijinul slătinenilor, reprezentanţii Crucii Roşii Olt au apelat din nou la donaţii.

„Alro Slatina a dat organizaţiei pentru folosinţă, în regim de comodat, o combină frigorifică pentru depozitarea şi răcirea apei şi un aparat de aer condiţionat, care fac posibilă intervenţia în caz de caniculă în cartierele din partea de jos a oraşului, unde nu există niciun punct de prim ajutor”
, a spus directorul Crucii Roşii Olt, Simona Capisizu.

Totodată, voluntarii Crucii Roşii Olt au oferit apă plată unei pensionare singure din Slatina, ce se afla în imposibilitatea de a se deplasa, în aceste zile toride.

Comentarii

Redacţia

2017-08-11 13:28:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro