Sănătate

2019-05-30, 16:24:55

Reabilitarea termică a Corpului Central al Spitalului Slatina, aproape de licitaţie

Consiliul Judeţean (CJ) Olt va scoate la licitaţie proiectul de reabiliare termică a Corpului Central al Spitalului Slatina, valoarea investiţiei ridicându-se la 9,5 milioane lei.

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat că reabilitarea termică va fi făcută cu fonduri din bugetul propriu, modernizarea interiorului imobilului fiind finanţată de guvern, prin Compania Naţională de Investiţii.

„Reabilitarea termică a Corpului Central al Spitalului Județean este un proiect pe care o să îl facem din bugetul propriu. Așa cum știți, în interior modernizarea se face prin Compania Națională de Investiții. S-a dat sau urmează să se dea ordinul de începere a lucrărilor. Noi intervenim în exterior și încercăm să îl reabilităm termic, ca în final să avem o clădire reabilitată atât la interior, cât și la exterior. Restul clădirilor sunt prinse pe fonduri europene. Am aprobat, în trecut, indicatorii pentru ele”, a declarat Marius Oprescu.

El a adăugat că proiectul privind reabilitarea termică urmează să fie scos la licitaţie.

„Corpul Central va fi scos la licitație, am aprobat indicatorii, alocăm în ședința următoare o sumă de bani pentru el și o să îl scoatem la licitație. Este vorba despre suma de 9,5 milioane de lei pentru reabilitarea termică a Corpului Central”,
a conchis Oprescu.

Comentarii

Redacţia

2019-05-30 16:24:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...