Social

2012-09-09, 17:10:27

Rechizite şi cursuri gratuite pentru elevii defavorizaţi din partea TSD Balş

Organizaţia de tineret a Partidului Social Democrat din Balş, în colaborare cu Federaţia Agricultorilor „Fermierul” Balş au demarat un proiect de sprijinire a tinerilor defavorizaţi din oraşul de pe Olteţ. Prin programul „Investim în educaţie, investim în viitor”, mai mulţi elevi cu o situaţie financiară precară au primit deja rechizite pentru începerea noului an şcolar, acest tip de acţiuni urmând să mai aibă loc şi în lunile următoare. De asemenea, trei tineri au luat parte la cursuri gratuite de informatică oferite de Federaţia „Fermierul”.

Primii elevi care au primit rechizite sunt din Balş şi Pârşcoveni. Aceştia s-au arătat extrem de încântaţi de sprijinul primit, un sprijin care i-a luat prin surprindere.

 

„Acţiunea pe care am desfăşurat-o a avut drept scop sprijinirea copiilor defavorizaţi, care au resimţit greutăţile vieţii de la vârste mult prea fragede. Ne bucurăm că am reuşit, şi de această dată, să facem o faptă bună înainte de începerea noului an şcolar. Petruţ Rădoi din clasa a IV-a, din cartierul Teiş, şi Bogdan Ionuţ Petcu din clasa a XI-a la Colegiul Tehnic Balş, care locuieşte în Pârşcoveni, au primit rechizite din partea noastră după ce alţi trei au participat la cursuri de formare profesională în materie de informatică, la Vâlcea, datorită implicării colaboratorilor noştri de la Federaţia Agricultorilor «Fermierul», federaţie reprezentată de domnul Ionuţ Fumureanu. Mihai-Florentin Savu, Cristian Dincă şi Mădălina Oprescu au beneficiat de condiţii moderne de studiu, asigurarea transportului pentru perioada cursurilor şi multe alte avantaje aduse de diploma obţinută, care este recunoscută la nivelul Ministerului Educaţiei”, declară Silviu Pendiuc, liderul organizaţiei TSD Balş şi totodată consilier local în oraşul de pe Olteţ.


Atât organizaţia de tineret a Partidului Social Democrat din Balş cât şi Federaţia „Fermierul” se implică în mod constant la sprijinirea tinerilor din oraşul de pe Olteţ atât în ceea ce priveşte calificarea profesională, cât şi sprijinul material.

Comentarii

Redacţia

2012-09-09 17:10:27

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...