Sport

2020-03-10, 15:30:05

Recomandare FRF: Fără strângeri de mână la meciurile din competiţiile organizate

Federația Română de Fotbal recomandă evitarea strângerilor de mână înaintea meciurilor din competițiile FRF, în conformitate cu sfaturile oferite de Organizația Mondială a Sănătății pentru a reduce transmiterea COVID-19. Astfel, jucătorii nu vor mai respecta protocolul, premergător startului partidei, de a da mâna cu adversarii şi arbitrii.

Federația Română de Fotbal se aliniază la decizia UEFA care a anunțat că jucătorii nu vor mai da mâna cu adversarii și arbitrii ca parte a protocolului premergător startului partidelor.

De asemenea, FRF solicită ca igienizarea vestiarelor să se facă înainte și după fiecare antrenament sau meci, să se evite interacțiunea cu suporterii pentru autografe sau poze, iar plimbările să se facă doar în aer liber, în spații deschise.

Mai mult, FRF recomandă, la fel ca mai toate organizaţiile, spălarea pe mâini, evitarea contactului cu persoane suspecte de infecţii respiratorii, uitilizarea măştii de protecţie, evitarea mijloacelor de transport în comun.Comentarii

Redacţia

2020-03-10 15:30:05

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...