Administraţie

2018-11-06, 13:27:07

Reţeaua de gaze naturale, extinsă în Caracal. Peste 30 de familii beneficiază de utilităţi

Lucrările pentru extinderea rețelei de gaze au început pe strada Armoniei, din Caracal, stradă care este inclusă în etapa I.

Viceprimarul municipiului Caracal, Octavian Stănescu, a declarat că la solicitarea a zeci de familii care și-au construit case și în urma dezvoltării unor zone ale municipiului, Primăria Caracal va suporta în mare parte, din bugetul local, cheltuielile privind investiția în extinderea sistemului de distribuție a gazelor naturale în municipiu.

Şase străzi sunt incluse în planurile municipalităţii, peste 30 de familii beneficiind de noua reţea de gaze naturale.

„În Planul de investiții pe acest an, municipalitatea a prevăzut un buget de 300.000 de lei pentru aceste investiții. Gazele vor ajunge astfel și pe străzile: Col. Ionescu Paul, Intrarea arh. Ion Mincu, Spicului, Armoniei, Sabinelor și Petre Puican. Pentru aceste străzi, cofinanțarea din bugetul local se ridică la circa 155.000 de lei, solicitarea fiind făcută de 31 de familii”, a declarat Stănescu.

Comentarii

Redacţia

2018-11-06 13:27:07

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...