Învăţământ

2018-07-09, 11:37:45

Rezultate bacalaureat, după contestaţii. Promovabilitatea în judeţul Olt a crescut cu aproape două procente

66,62% este procentul de promovabilitate a examenului de bacalureat, înregistrat de elevii din judeţul Olt, după rezolvarea contestaţiilor. Rezultatele finale au fost afişate luni, la ora 10.00

Potrivit datelor remise de ISJ Olt, promovabilitatea este mai mare cu 1,72%, după rezolvarea contestaţiilor. Asta înseamnă că a crescut şi numărul elevilor care au reuşit să promoveze bacalaureatul, la 1.744 de la 1.699.

Noul rezultat este mai bun decât cel înregistrat în anul 2017, când 65,04% dintre absolvenţii olteni ai liceului au reuşit să fie declaraţi admişi la examenul de bacalaureat. Atunci, patru elevi au luat nota zece, însă anul acesta doar doi au reuşit această performanţă.

La două licee din judeţul Olt niciun elev n-a reuşit să promoveze examenul de bacalaureat nici după rezolvarea contestaţiilor. Este vorba despre Liceul Tehnologic Crîmpoia şi Liceul Tehnologic Izvoarele.

Comentarii

Redacţia

2018-07-09 11:37:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...