FC OLT Slatina

2014-09-09, 18:59:11

Robert Căle va evolua pentru FC Olt

Mijlocaşul de 21 de ani, ce a evoluat pentru FC Universitatea Craiova, Robert Căle, a semnat cu FC Olt Slatina.

Tânărul mijlocaş a fost declarat liber, transferul acestuia fiind oficializat la FRF. Având în vedere faptul că a ratat stagiul pregătirii centralizate, acesta a avut un program individual, iar de la începutul săptămânii a început pregătirea cot la cot cu ceilalţi componenţi ai lotului pregătit de Dan Oprescu.

 

„Normal, voi avea mult de muncă, există concurenţă, iar eu am venit nepregătit. Am avut un program separat de două săptămâni, iar de luni am intrat în programul echipei. Sper să facem jocuri cât mai bune, să creştem de la meci la meci. Chiar dacă începutul a fost puţin mai greu, sunt convins că ne putem redresa”, a declarat mijlocaşul de 21 de ani, Robert Căle.


Tânărul fotbalist a făcut junioratul la Şcoala de Fotbal Gică Popescu. Înainte de a ajunge la echipa patronată de Adrian Mititelu, acesta a evoluat la CS Apă Craiova.

 

Comentarii

Redacţia

2014-09-09 18:59:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...