Agricultură

2019-03-12, 16:11:03

Roşiile din Pleşoiu și Strejeşti vor ajunge în supermarketuri. Legumicultorii olteni, vizită la Cooperativa „Ţara Mea”

Roşiile produse în solariile din Pleşoiu şi Strejeşti vor ajunge în marile lanţuri de magazine din ţară. Legumicultorii din Pleşoiu şi Strejeşti au avut o întâlnire cu reprezentanţii „Ţara Mea”, care ar putea să preia tomatele olteneşti şi să le distribuie apoi în supermarketuri.

Reprezentantul Asociaţiei Tinerilor Fermieri Olt, Florin Ciobanu, a scris pe pagina sa de socializare despre vizita legumicultorilor olteni la Cooperativa „Ţara Mea”.
 
„Legumicultorii din Pleşoiu și Strejeşti au fost în vizită la Cooperativa Integrată Tara Mea. Programul Legume Românești în Supermarket este în faza finală. Roşiile românești din Programul Tomata 2019 vor lua drumul către supermaketuri”, a notat Florin Ciobanu pe pagina sa de socializare.

Comentarii

Redacţia

2019-03-12 16:11:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...