Sănătate

2020-01-15, 14:45:49

Rotea: „Lucrările la Secţia de Psihiatrie şi Centrul de Sănătate Mintală sunt finalizate 90 la sută”. Noile clădiri vor fi inaugurate în martie

Oltenii care se confruntă cu boli psihice vor avea la dispoziţie pentru tratament, din primăvară, un centru modern, la standarde europene. Noile clădiri schimbă total arhitectura zonei şi vor fi inaugurate în martie.

Întreaga zonă s-a schimbat radical, pentru că firma de construcţii aproape a finalizat lucrările la clădirea de pe Strada Trandafirilor, în trecut fosta Creşă numărul 1, care va găzdui Secţia de Psihiatrie şi Centrul de Sănătate Mintală, ce funcţioneză în prezent pe Strada Drăgăneşti.

După ce CJ Olt a investit şase milioane de lei, clădirea ce devenise în timp o ruină, o toaletă publică de ocazie pentru trecători sau adăpost impovizat pentru oamenii străzii, arată acum impecabil, schimbând arhitectura zonei.

Managerul Spitalului Slatina, Cătălin Rotea, a precizat că 90 la sută din lucrări sunt finalizate.

„În proporţie de 90 la sută lucrările sunt finalizate. Ne dorim ca în martie noul centru destinat persoanelor ce se confruntă cu probleme psihice să fie deschis”, a spus Rotea.

Astfel, acest nou centru unde specialiştii slătineni se vor ocupa de problemele psihice va avea 2.100 de metri pătraţi.

Comentarii

Redacţia

2020-01-15 14:45:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...