Sport

2020-02-13, 11:04:55

S-a dat startul înscrierilor la „Slatina City Run”, eveniment dedicat iubitorilor de mişcare

După succesul înregistrat în ultimii doi ani de „Crosul Primăverii - Slatina 5k”, Primăria Slatina va organiza anul acesta un amplu eveniment sportiv dedicat iubitorilor de mișcare. „Slatina City Run” va avea loc pe 17 mai și se va desfășura pe două secțiuni: un cros de 7 kilometri și un semimaraton de 21 kilometri. Iubitorii de mişcare se pot înscrie, începând de astăzi, în competiţia dotată cu premii atractive.

S-a dat startul înscrierilor la „Slatina City Run”, eveniment organizat pe data de 17 mai, de către Primăria municipiului Slatina. Iubitorii de mişcare care doresc să ia startul competiţiei se pot înscrie online pe site-ul cronometrajonline.ro/concurs/slatina-city-run.

Spre deosebire de „Crosul Primăverii- Slatina 5k”, care s-a bucurat de un real succes, „Slatina City Run” este cu adevărat de anvergură, având în vedere faptul că va fi organizat pe două secţiuni: un cros de 7 kilometri şi un semimaraton de 21 de kilometri.

Evenimentul se adresează tuturor amatorilor de mişcare şi nu implică niciun fel de taxă de participare. Premiile vor fi, şi în acest an, acordate pe categorii de vârstă.

Stratul se va da din „Parcul Tineretului”, traseul urmând a fi anunţat în curând de către organizatori.
Comentarii

Redacţia

2020-02-13 11:04:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...