Cultură

2014-11-05, 17:55:02

S-a deschis Târgul de carte „Okian”, la Biblioteca Judeţeană

De ieri, la Biblioteca Judeţeană „ Ion Minulescu” din Slatina s-a deschis Târgul de carte Okian. Timp de trei zile iubitorii de carte de limbă engleză pot vizita standul amenajat cu cărţi la parterul bibliotecii şi chiar pot achiziţiona exemplarele dorite.

Târgul de carte Okian este organizat în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Consiliul Judeţean Olt şi dă posibilitatea profesorilor de limbă engleză şi nu numai să achiziţioneze cărţi de specialitate absolut necesare desfăşurării procesului de învăţământ.

 

„În cele trei zile vor fi vizite ale profesorilor de specialitate împreună cu elevii după un grafic bine stabilit în urma cărora aceştia pot să-şi completeze colecţiile cu cărţi de specialitate şi nu numai”, a precizat Florian Cârstea, directorul Bibliotecii Judeţene „Ion Minulescu” din Slatina.


În plus, această colaborare cu Librăria Okian aduce şi beneficii bibliotecii judeţene, în sensul că un procent de 10 la sută din vânzări va fi dat bibliotecii sub formă de carte.

 

„Pentru noi acest târg este important că ne aduce public în Bibliotecă şi cu ocazia asta le vorbim şi despre serviciile bibliotecii. De asemenea, dumnealor ne-au spus că 10 la sută din încasări le returnează Bibliotecii sub formă de cărţi. Astfel, ne îmbogăţim fondul de carte al bibliotecii cu nişte volume de actualitate, nişte titluri care la rândul nostru le punem în circuit pentru cei care vor să înveţe limba engleză”, a adăugat Cârstea.


În cadrul târgului, astăzi de la ora 16.30 va avea loc şi lansarea cărţii „Eu sunt la uşa ta şi bat!”, aparţinând lui Paulian Buicescu. Cartea reprezintă o scriere cu tentă bisericească, care conţine poezii, eseuri şi scenete creştine. Cu prilejul acestui târg, reprezentanţii editurii au adus cu ei tot ceea ce ţine de gramatică pentru Cambridge şi bacalaureatul american, romane clasice, romane moderne, de dezvoltare personală în limba engleză. În Librăria Okian puteţi găsi cartea preferată sau diverse cărţi pe care le puteţi dărui, în limba engleză, de literatură, artă, geografie, enciclopedii şi manuale de limba engleză.


Târgul se întinde pe durata a trei zile, doritorii putând vizita standul de carte în perioada 5-7 noiembrie, între orele 9.30 şi 18.00. Okian este reprezentantul oficial în România al companiei Pearson din Marea Britanie care este printre cei mai mari jucători la nivel mondial pe partea de predare şi studiul limbii engleze.

 

Okian are colaborări cu peste 1.200 de edituri la nivel mondial şi oferă astăzi peste 800.000 de titluri în limba engleză şi română, adăugând de-a lungul timpului în oferta sa cărţi audio şi electronice, jocuri pentru adulţi şi copii, accesorii şi cadouri.

Comentarii

Redacţia

2014-11-05 17:55:02

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...