Agricultură

2019-08-01, 10:37:38

S-a încheiat campania de recoltat la grâu. Director DAJ Olt: „Nimeni nu se aştepta la o asemenea producţie”

Fermierii olteni au încheiat campania de recoltat la grâu. Ţinând cont de seceta prelungită din toamna anului trecut, producţia este foarte bună, agricultorii olteni fiind chiar surprinşi de recolta obţinută la hectar.

Directorul Direcţiei Agricole Judeţene Olt, Dragoş Drăghicescu, a precizat că producţia poate fi comparată cu cea obţinută anul trecut. 

„Campania de recoltat la grâu, orz şi rapiţă s-a încheiat. Centralizăm producţia obţinută. Poate fi comparată cu recolta de anul trecut, există chiar speranţa că vom depăşi media din 2018, în condiţiile unui an agricol extrem de dificil. La finalul lunii martie, pământul era negru, grâul nici măcar nu răsărise. Este o surpriză plăcută, nimeni nu se aştepta la o asemenea producţie”, a spus Drăghicescu.  

Fermierii olteni au avut în acest an 115.200 hectare cu grâu.

Comentarii

Redacţia

2019-08-01 10:37:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...