Sport

2018-11-23, 19:04:31

S-a stins din viață antrenorul Nicolae Matei, de la CSS Caracal

Veste tristă în rândul iubitorilor fotbalului din județul Olt. Antrenorul de la CSS Caracal, Nicolae Matei, a murit în această seara, la vârsta de 67 de ani. Potrivit apropiaților omului de fotbal, acestuia i s-a făcut rău chiar pe terenul de fotbal, în timpul unui antrenament. Antrenorul de copii și juniori a fost transportat la spitalul din Caracal, însă medicii nu au mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

Profesorul Nicolae Matei, de la CSS Caracal, se confrunta cu probleme medicale în ultimul timp, iar în urma cu câțiva ani acestuia i-a fost amputat un picior. Chiar și așa, continua sa antreneze grupe de fotbal la CSS Caracal. De altfel, el se afla la antrenamente când i s-a făcut rau. 


Nicolae Matei a fost cel care i-a descoperit pe Cornel Frăsineanu, Dumitru Moșteanu, Militaru sau Nica. Acesta a avut rezultate deosebite la nivel de copii și juniori, obținând titluri naționale cu puștii de la CSS Caracal.

AJF Olt a anunțat momente de reculegere în memoria acestuia la toate meciurile ce se vor desfășura în acest weekend în județul Olt. Gazeta Nouă transmite condoleanțe familiei îndurerate!

Comentarii

Redacţia

2018-11-23 19:04:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...