Administraţie

2017-05-03, 15:08:52

Sala LPS Slatina intră în reabilitare la 1 iunie, atunci când handbalistele vor intra în vacanţă

Micuţa sala de la LPS Slatina va găzdui, după opt ani, din toamnă, meciuri pe prima scenă a handbalului românesc. Pentru a primi avizul FRH, începând cu 1 iunie vor începe lucrările de reabilitare. CSM Slatina va evolua, astfel, în faţa propriilor suporteri, urmând ca la sfârşitul anului, atunci când este preconizată finalizarea Sălii Polivalente din cartierul „Crişan”, echipa să se mute pe noua arenă sportivă, care va avea o capacitate de 3.000 de locuri.

Sala LPS Slatina va intra într-un proces de reabilitare, începând cu 1 iunie, astfel încât echipa de handbal CSM Slatina să evolueze, în Liga Naţională, în faţa propriilor spectatori.

Lucrările vizează schimbarea parchetului, amplasarea unor scaune de plastic în tribună, modernizarea vestiarelor şi a grupurilor sanitare. Odată cu finalizarea Sălii Polivalente, CSM Slatina va evolua pe noua arenă sportivă.

„Pe 1 iunie vor începe lucrările la sala LPS Slatina. În acest moment se lucrează la Sala Polivalentă, iar promisiunile sunt că va fi finalizată până la sfârşitul anului”, a precizat Gigi Vîlceleanu, viceprimar al municipiului Slatina.

Handbalistele slătinene vor intra în vacanţă pe 1 iunie, atunci când vor fi demarate lucrările de reabilitare la sală, chiar dacă sezonul se încheie pe 14 mai. Victorina Bora va mai continua două săptămâni antrenamentele, având în vedere vacanţa de vară destul de lungă.

Comentarii

Redacţia

2017-05-03 15:08:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro