Social

2019-04-08, 15:43:01

Salariu de 2.000 de euro, în Germania, oferit grădinarilor. Locuri de muncă vacante în acest sector de activitate

Germania caută, prin intemediul serviciului EURES, grădinari. Se caută persoane care au cursuri în acest domeniu, atestate cu diplomă. Activitatea presupune curăţarea şi tăierea copacilor. Angajatorul oferă sprinijin în găsirea unei locuinţe.

Locurile de muncă sunt destinate persoanelor calificate. Se lucrează la îngrijirea vegetaţiei de lângă şinele de cale ferată, mai exact curăţarea şi tăierea copacilor. Angajatorul oferă cursuri de instruire în domeniu, pe o perioadă de şase luni, dar şi sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată, iar programul de lucru este cu normă întreagă, 40 de ore pe săptămână. Salariul este de aproximativ 2.000 de euro pe lună.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt. Trebuie menţionat că angajatorul solicită cunoştinţe de limba germană.

Comentarii

Redacţia

2019-04-08 15:43:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...