Social

2017-11-17, 15:30:18

Salariu de peste 20.000 de lire pe an ca îngrijitor persoane la domiciliu în Marea Britanie

Marea Britanie reprezintă mirajul unei vieţi mai bune pentru cei mai mulţi dintre olteni. Persoanele din judeţul Olt aflate în căutarea unui loc îşi pot depune CV-ul pentru a obţine un job ca îngrijitor persoane la domiciliu, plătit cu 20.500 de lire pe an.

Cei care sunt interesaţi să obţină un astfel de loc de muncă în Marea Britanie trebuie să deţină permis de conducere de cel puţin trei ani. Job-urile nu necesită experienţă sau calificare pentru îngrijirea persoanelor.

Locurile de muncă presupun conducerea până la domiciliul clienţilor, care vor fi ajutaţi la activităţile zilnice precum îngrijire personală, igiena zilnică, hrănirea, administrarea medicamentelor. Programul de lucru este de 48 de ore pe săptămână.

Câştigurile salariale pe an sunt de 20.500 de lire. Angajatorul suportă plata chiriei în primele două luni, încălzirea, apa şi electricitatea costă aproximativ 80 de lire pe lună. Se asigură maşină de serviciu şi asigurare, preluare de la aeroport şi tranport către locul de cazare şi instruire.

Contractul de muncă este permanent, iar lucrătorii terbuie să aibă cunoştinţe minime de engleză.

Oferta de lucru este valabilă până la 31 decembrie 2017. Cei interesaţi pot solicita sprijinul consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt pentru depunerea CV-urilor.

Comentarii

Redacţia

2017-11-17 15:30:18

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...