Politică

2019-12-13, 13:27:48

Săptămâna viitoare, numirea noului prefect de Olt. Voiculescu: „Florin Homorean va fi prefectul judeţului”

Oltul nu are încă prefect, deşi mandatul Angelei Nicolae a încetat săptămâna aceasta. Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a dat asigurări că noul prefect va fi numit săptămâna viitoare, această funcţie urmând a fi ocupată de Florin Homorean.

Liderii liberali din judeţ spun că procedura de verificare nu a fost încă finalizată.

„Săptămâna viitoare, în mod sigur va fi făcută o nominalizare. Nu ştiu de ce a apărut această întârziere, este atribuţia guvernului şi nu aş putea să vă răspund. Ştiu sigur că sunt verificate toate nominalizările, se iau cele mai bune decizii, vor fi oameni competenţi, oameni pregătiţi. Filiala Olt a PNL, deşi nu se dă un vot pentru această funcţie, îl susţine pe Florin Homorean, fostul nostru coleg. Nu există alt nume vehiculat, sunt chestiuni procedurale care ţin de MAI şi de Guvernul Orban. Florin Homorean va fi prefectul judeţului Olt”, a spus Voiculescu.

Angela Nicolae a fost numită prefect în vara acestui an, după demiterea lui Silviu Neacşu de către premierul Viorica Dăncilă.

Funcţia de subprefect va fi cedată celor de la ALDE, ca mulţumire pentru votul dat în Parlament, la învestirea Guvernului Orban. Actualul subprefect, Florin Dumitru, susţinut tot de ALDE, nu va rămâne însă pe această poziţie. Surse politice susţin că în locul său, partidul lui Tăriceanu îl va susţine pe directorul adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM), Nicolae Hristescu.


Comentarii

Redacţia

2019-12-13 13:27:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...