Sănătate

2017-01-11, 14:02:25

Şapte candidaţi pe un loc la concursul pentru ocuparea posturilor de infirmier de pe Secţia de Chirurgie a SJU Slatina

Şapte candidaţi pe un post. Aceasta este concurenţa la concursul organizat de spitalul slătinean în vederea ocupării celor două posturi de infirmier de pe Secţia de Chirurgie Generală. Astfel, comisia de examinare a validat toate cele 14 dosare depuse în vederea participării la cele două probe.

14 candidaţi s-au înscris la concursul din 16 ianuarie, organizat de reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina pentru ocuparea celor două posturi vacante de infirmier debutant disponibile la Secţia de Chirurgie Generală.

Comisia de examinare a validat dosarele celor 14 candidaţi, aceştia urmând să susţin proba scrisă pe 16 ianuarie, iar interviul pe 19 ianuarie. Punctajul final se va calcula ca media aritmetică a punctajelor obţinute la cele două probe.

Pentru că numărul intervenţiilor chirurgicale a crescut, această secţie are nevoie de infirmieri, dar şi de asistenţi medicali.

Comentarii

Redacţia

2017-01-11 14:02:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro