Învăţământ

2019-07-04, 15:43:44

Şapte elevi olteni vor intra la liceu cu media de admitere 10

Şapte elevi din judeţul Olt au media de admitere la liceu 10, iar alţi trei au fost foarte aproape de perfecţiune, având media 9,99. Cea mai mică medie de admitere este 1,98.

După calcularea mediei dintre nota de la Evaluarea Naţională şi media anilor de gimnaziu, şapte elevi vor păşi pe băncile liceului cu 10.

Cei şapte sunt: Andra Mihaela Andruţă, de la Şcoala Gimnazială „Mihail Drumeş” Balş, Alexandra Andreea Butoi, Liceul cu Program Sportiv Slatina, Bianca Ioana Fărcăşanu, Şcoala Gimnazială „Nicolae Titulescu” Caracal, Sara Maria Lia, Şcoala Gimnazială „Nicolae Titulescu” Caracal, Robert Alexandru Pîrvu, Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina, Cristina Maria Postelnicu, de la Şcoala Gimnazială Orlea, şi Lucia Maria Vasilescu, de la Şcoala Gimnazială „Florian Diţuleasa” Vităneşti.

Nu mai puţin de 347 de elevi din Olt vor intra la liceu cu medii cuprinse între 9,99 şi 9.

Cea mai mică medie de admitere la liceu este 1,98 şi a fost obţinută de un ele al Şcolii Gimnaziale Dăneasa, după ce la ambele probe ale Evaluării Naţionale a fost notat cu 1,00, iar media din gimnaziu a fost de 5,93.

În perioada 3-7 iulie, elevii de clasa a VIII-a îşi completează opţiunile în fişele de înscriere la liceu. Pe 12 iulie, se vor afişa rezultatele candidaţilor repartizaţi în învăţământul liceal.
Cea de-a doua etapă a repartizării computerizate va avea loc pe 23 iulie.

Comentarii

Redacţia

2019-07-04 15:43:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...