Social

2019-07-31, 13:19:05

Saturn, Mangalia, Eforie, Sinaia, Olăneşti sau Călimăneşti, câteva dintre staţiunile unde sunt trimişi la băi pensionarii din Olt

O nouă serie de bilete de tratament a fost alocată pensionarilor din judeţul Olt. Astfel, 219 bilete de tratament în staţiuni de pe litoral, dar şi la munte aşteaptă să fie ridicate de către beneficiari. Biletele de tratament au data de plecare în staţiune 19-24 august.

S-a afişat lista beneficiarilor biletelor de tratament din cadrul seriei a XI-a. Cele 219 bilete de tratament, cu data de plecare în staţiune în perioada 19-24 august, sunt repartizate astfel: 12 bilete în stațiunea Amara, opt bilete în stațiunea Bala, şase bilete în stațiunea Buziaș, 15 bilete în stațiunea Căciulata, 14 bilete în stațiunea Călimănești, 17 bilete în stațiunea Covasna, şapte bilete în stațiunea Eforie Nord, 12 bilete în stațiunea Felix, două bilete în stațiunea Geoagiu, 34 de bilete în stațiunea Govora, 18 bilete în stațiunea Heculane, şapte bilete în stațiunea Mangalia, un bilet în stațiunea Moneasa, 44 de bilete în stațiunea Olăneşti, opt bilete în stațiunea Saturn şi alte câte două bilete în staţiunile Neptun, Sinaia, Slănic Moldova, Pucioasa, Techirghiol, Tuşnad şi Vatra Dornei.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt în zilele de luni şi miercuri până în data de 12 august, inclusiv. Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 13 august 2019 şi se vor vinde în data de 14 august.

Pentru un bilet de tratament de 16 zile, care include masă, cazare şi proceduri de tratament, pensionarii achită jumătate din cuantumul pensiei.


Comentarii

Redacţia

2019-07-31 13:19:05

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...