Sport

2019-03-13, 15:41:27

SCM Râmnicu Vâlcea-CSM Bucureşti, derby-ul pentru titlul de campioană în „Liga Florilor” transmis în direct, de la ora 21.00, pe TVR 1

Meciul meciurilor în Liga Naţională. După ce în tur a învins, în propriul fief, campioana din ultimele sezoane, liderul la zi în „Liga Florilor”, SCM Râmnicu Vâlcea, întâlneşte, în această seară, de la ora 21.00, în Sala „Traian”, CSM Bucureşti, în cadrul derby-ului pentru titlul de campioană. Meciul va fi transmis în direct, de la ora 21.00, pe TVR 1.

Cu o victorie pe teren propriu în această seara, SCM Râmnicu Vâlcea s-ar putea considera campioană. Formaţia pregătită de Florentin Pera ar fi avantajată şi de egal sau şi-ar putea permite să piardă la două sau trei goluri diferenţă, însă CSM Bucureşti să nu înscrie mai mult de 22 de goluri. Prin urmare, se anunţă un meci aprig, care poate decide campioana ţării. De cealaltă parte, CSM Bucureşti, chiar fără Cristina Neagu, îşi poate asigura un nou titlu de campioană, însă este obligată să câştige în această seară la o diferenţă mai mare de trei goluri.

Toată suflarea hanbalului românesc este cu ochii pe derby-ul ce va fi transmis în această seară, 13 martie, de la ora 21.00, pe TVR 1. Antrenoarea grupării CSM Slatina, Victorina Bora, nu a putut da curs invitaţiei organizatorilor de a lua parte în Sala „Traian”, însă va urmări jocul din faţa televizorului. Aceasta consideră că este un meci deschis oricărui rezultat, dar cu un plus pentru SCM Râmnicu Vâlcea care traversează o formă foarte bună. Mai mult, aceasta consideră că atmosfera ce va fi creată de suporteri poate reprezenta un avantaj mare.

„Din punct de vedere individual, CSM Bucureşti are jucătoare extrem de valoroase, însă din punct de vedere al rezultatelor, al echipei, Vâlcea este peste. Cred că va fi un meci frumos, în care se poate întâmpla orice, dar înclin către un rezultat favorabil echipei vâlcene. Atmosfera în sală va fi senzaţională, iar acest lucru va fi un avantaj pentru echipa gazdă. Totul, la Vâlcea, se învârte în jurul acestui meci, iar jucătoarele vor intra extrem de motivate. CSM Bucureşti are mare experienţă, cu siguranţă va exista o motivaţie extraordinară şi în tabăra lor, dar prin prisma rezultatelor înclin balanţa către Vâlcea”, a declarat antrenoarea grupării CSM Slatina, Victorina Bora, înaintea derby-ului din această seară, transmis la o oră de audienţă maximă de către TVR 1. 

Sursa foto: handbalvolei.ro

Comentarii

Redacţia

2019-03-13 15:41:27

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...