Sport

2019-05-08, 11:13:55

SCM Râmnicu Vâlcea-CSM Slatina, transmis pe TVR 1. Misiune aproape imposibilă a slătinencelor pe terenul echipei ce va sărbători titlul de campioană

Echipa de handbal CSM Slatina încheie actuala stagiune cu o partidă în care este partenera de joc a formaţiei vâlcene în sărbătorirea titlului de campioană. Dat fiind acest lucru, este greu de crezut că gruparea pregătită de Victorina Bora poate furniza surpriza, iar cel mai probabil jucătoarele slătinene vor încerca pe cât posibil să se ridice la nivelul adversarelor. Gruparea slătineană nu va evolua în ultima etapă, când se va trage cortina peste actualul sezon, însă echipa va rămâne în pregătire pentru barajul de salvare.

Aflată pe loc ce duce la baraj, şansele ca CSM Slatina să se salveze direct sunt minime, având în vedere faptul că mai are un meci de disputat în utlimele două etape, iar adversarul este unul de calibru, noua campioană a ţării, SCM Râmnicu Vâlcea. Prin urmare, gruparea slătineană va merge la duelul de supravieţuire, unde va întâlni o formaţie de Divizia A, în faţa căreia este favorită certă.

Cât despre meciul din deplasare cu SCM Râmnicu Vâlcea, misiunea în a obţine puncte este extrem de dificilă. Formaţia pregătită de Florentin Pera va face tot posibilul să încheie cu o victorie meciurile de pe teren propriu, pentru a sărbători titlul de campioană alături de suporteri.

Confruntarea se va disputa duminică, 12 mai, cu începere de la ora 17.30, în sala „Traian”. Meciul va fi transmis, în direct, pe TVR 1. 
Comentarii

Redacţia

2019-05-08 11:13:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...