Eveniment

2019-05-08, 15:07:41

Şcoala de Poliţie Slatina, la 45 de ani de existenţă

Centrul de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor „Nicolae Golescu”, fosta Şcoală de Poliţie din Slatina, marchează 45 de ani de existenţă instituţională printr-o serie de activități organizate în perioada 6-10 mai.

Cu această ocazie au fost organizate competiții sportive la care au participat lucrătorii Centrului, pensionari și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt.

Totodată, a fost organizată Cupa Presei la tir sportiv la care au participat reprezentanții mass-mediei locale, ocazie cu care au fost acordate diplome de merit.

Expoziția foto-documentară «C.F.P.P. ”Nicolae Golescu” - retrospectivă 1974-2019» este un alt eveniment organizat cu această ocazie.

O altă activitate a fost reprezentată de Ziua Porților Deschise la care au participat elevii școlilor și liceelor din municipiul Slatina, astfel vizitându-se sălile de curs și spațiile unității. De asemenea, au putut fi admirate autospecialele de intervenție și tehnica din dotarea Poliției Române.

Comentarii

Redacţia

2019-05-08 15:07:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...