Administraţie

2017-10-20, 12:36:45

SDN Slatina, apel către proprietarii de terenuri agricole pentru montarea panourilor parazăpezi

Secţia Drumuri Naţionale (SDN) Slatina pregăteşte amplasarea a peste 10.000 de metri liniari de panouri parazăpezi, un prim pas fiind un apel către proprietarii terenurilor agricole pe care acestea vor fi montate.

Directorul SDN Slatina, Adrian Motorga, a declarat că sectoarele de drum pe care vor fi amplasate panourile parazăpezi sunt situate în sudul judeţului, dar şi în centru, pe DN 65.

„Vom amplasa panouri parazăpezi pe o lungime de 10.000 de metri liniari, ceea ce presupune un efort destul de mare şi facem apel la proprietarii de terenuri să ne pună la dispoziţie aceste terenuri. Avem sectoare de drum, mai ales în partea de sud a judeţului, dar şi pe DN 65, predispuse la înzăpezire în caz de viscol”, a afirmat Motorga.

Lucrătorii SDN vor să termine această operaţiune, până la 20 noiembrie.

„Deocamdată, nu putem monta parazăpezile. Trebuie terminate arăturile de toamnă şi, cumva, de la 1 noiembrie, ne-am propus să începe montarea acestor parazăpezi, pe tot parcursul lunii. Sperăm ca până la 20 noiembrie să le avem montate”, a mai declarat Adrian Motorga.

Comentarii

Redacţia

2017-10-20 12:36:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...