Administraţie

2021-02-17, 12:31:18

Se asfaltează strada Arcului din Slatina. Care este termenul de finalizare

Pe strada Arcului din Slatina, zona de case, au început lucrările de asfaltare, investiţia fiind finanţată din bugetul Primăriei.

Potrivit Direcţiei Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public (DASIP), este vorba de zona străzii de la sediul Direcţiei Agricole Judeţene şi până în strada Banului.

Este vorba despre 4.000 de metri pătraţi de carosabil şi 1.500 metri de trotuare.

Investiţia este realizată în cadrul contractului-cadru încheiat de municipalitate cu mai multe firme de construcţii. În total, potrivit contractului-cadru, în perioda 2019 - 2023, vor fi reabilitate 108 străzi.

Străzile au fost împărţite în trei loturi, cu trei constructori: lotul unu - General Trust Argeş, lotul doi - SC Olt New Cosntruct, lotul trei - Panadria SRL. Valoarea totală a proiectului se ridică la 97 milioane lei, pe toţi cei patru ani.

Termenul de finanlizare a investiţiei este de trei luni.Comentarii

Redacţia

2021-02-17 12:31:18

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...