Sănătate

2018-09-26, 12:19:51

Se dau voucherele de vacanţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina

Zilele acestea, angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor primi voucherele de vacanţă. Peste două milioane de lei este valoarea la care se ridică tichetele de vacanţă.

Toţi cei 1.700 de angajaţi ai Spitalului Slatina, fie că este vorba despre medici, personal medical mediu, infirmiere sau personalul TESA, vor primi în cursul acestei săptămâni tichetele de vacanţă, ce au o valabilitate de 12 luni.

„Valoarea voucherelor este de 2.385.000 lei şi vor fi distribuite tuturor angajaţilor în următoarele zile”, a precizat managerul SJU Slatina, Cătălin Rotea.

Fiecare angajat va primi câte un tichet în valoarea de 1.450 de lei. Voucherul poate fi utilizat doar în hotelurile şi pensiunile din România. Acoperă cazarea, masa şi transportul cu avionul sau cu autocarul pe curse interne, tratamentele în staţiunile balneare şi serviciile suplimentare oferite de unităţile de cazare, atâta vreme cât sunt incluse în pachetul turistic achiziţionat iniţial.

În funcție de decizia angajatorului, tichetele pot fi acordate pe suport de hârtie sau pe suport electronic. În oricare dintre variante, suma poate fi segmentată fără nicio problemă. Important este ca aceste tichete să fie folosite în perioada de valabilitate.

Comentarii

Redacţia

2018-09-26 12:19:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...