Administraţie

2018-07-12, 12:04:37

Se lucrează intens la reconstrucţia podului de pe DN 64 de la Găneasa

Lucrările de reconstrucţie a podului peste Pârâul Valea Negrişoara din comuna Găneasa, pe DN 64, au început de aproape patru săptămâni, constructorul angajându-se să le finalizeze, până la finalul anului.

Directorul Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Slatina, Adrian Motorga, a declarat că lucrările au luat avânt.

„La podul peste Negrişoara se lucrează intens. Mai avem două coloane de forat şi de betonat şi cred că de săptămâna viitoare începem să lucrăm la capetele pe care se va sprijini podul”, a afirmat el.

Noul pod va fi gata, până la finalul acestui an, iar tronsonul respectiv din DN 64 va fi redat circulaţiei rutiere.

„Până la sfârşitul anului, lucrarea va fi finalizată. Banii sunt alocaţi, iar constructorul este pregătit să-şi facă treaba, este în termenul normal de execuţie”, a mai spus Motorga.

Traficul rutier pe Drumul Național 64 a fost închis total, din 22 iunie 2017, în localitatea Găneasa, unde podul care traversează pârâul Valea Negrişoara a fost avariat de precipitațiil.

DN 64 face legătura cu județul Vâlcea, existând o singură variantă ocolitoare pe Drumul Județean 677, prin localitatea Salcia. Între timp, drumarii au realizat o variantă de ocolire provizorie pentru traficul uşor.


Comentarii

Redacţia

2018-07-12 12:04:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...